Vitamin boost och skadad

Helgen har varit både bra och dålig på samma gång. Igår var det skönt, tog en frisk joggingrunda, lekte med barnen i backen i stugan, åt god mat och sov framför en film. Bästa tänkbara lördagen med andra ord.  Idag däremot, ingen träning som önskat. 

Dagen började på sämsta tänkbara sätt. Skulle lyfta upp Efraems moppe på moppestället för att dra till stan. Men samma sekund som jag lyfte och sen släppte var det någonting som blev fel. Vet inte vad men det skar i samma höjd som nedre revbenen på höger sida. Så jag har suttit i backen hela dagen. Grinat illa så fort jag rört mig.  Varje steg gör ont, varje gång jag rör armarna. Att köra bil var en hems upplevelse. Gick inte växla och inte ratta alls utan att tårarna rann i smärtor. 

Så ont, lite bättre nu efter två Ipren men  å andra sidan sitter jag lutad bak i soffan och gör ingenting. 

Går det lika ont i morgon blir det inget jobb och att uppsöka vården. Men är det en sträckning utom dess värld så borde det vara bättre i morgon. 


Hoppas det för jag vill jobba, speciellt i dessa tider då alla är hemma i förkylningar hit och dit. 

Barnen åkte så länge det funkade utan att jag hade allt för ont men till slut var det bara att ge upp. Att ta sig in i bilen var nog det värsta. Sen när jag hittat en ställning där jag kunde sitta utan att hyperventilera så gick det helt ok. 

90767026_554479618594220_3706076513204961280_njpg

Men här kommer ett tips på vitaminboost så kan man ju göra det bästa man kan för att hålla flunsan borta. Har man svårt att äta alla vitaminer som behövs kan man ju alltid dricka lite. 
Lite går förlorat då man inte får med fruktköttet men det är fortfarande massor av nyttigheter som följer med. 
Jag har en favorit med

4 apelsiner   C-vitamin
4 morötter Vitamin -A
2 cm ingefära 

Kör allt i en råsaftcentrifug och sprinkla lite kanel över. 

Mums!