Vilken helg

Oj vad vi har jobbat. Gjort klart räcket på altanen i stugan, städat hela huset, putsat alla fönster rengjort en väldigt skitig ung och även hunnit med en del träning. 

Sprang 10 km lördag och i dag var jag så sjukt less efter allt städande att jag inte alls var sugen på att träna. 


Så för att motivera mig själv blev det dans. 

Körde via Youtube först lite salsa och hipp hopp inspirerat danspass. Det var riktigt roligt att få först skaka lite på rumpan och sen försöka vara lite cool. 
Efter det körde jag en tabata tärning på 30 minuter som även den var inspirerad av dansrörelser. Grymt roligt att få lite omväxlande träning. Maten har fortsatt vara åt skogen. Vi åt grillat till lunch och jag lastade halva tallriken med tomat och salladsblad i olika former.  men har inte hunnit med att testa några nya recept och har tråkigt nog ingenting nytt att bjuda på.

Men lite tålamod tänker jag. 

Så mycket med planering av husbygge att det snurrar i huvudet. Vi körde förbi tomten på vägen ner till Umeå och bara gick runt på den.   Tänkt att det kan vara så roligt att bara stövla runt på en jordplätt. Har räknat ut att mina skåp till hallen jag köpt till huset Fanny som inte blev av ska rymmas så jag känner mig nöjd än så länge. Har även konstaterat att inga skåp ska säljas utan att alla ska följa med i flytt och sen får vi se vilka som får plats och vilka
som får säljas vidare. 


Ska försöka göra en ny morgon drink i veckan så blir det lyckat kommer åtminstone en ny smoothie upp snart. 

Men ska klura lite. 

Har hur som planerat upp en bättre vecka när det gäller maten denna vecka. 

Måndag - Mackrillssallad med bovete
Tisdag - Kyckling med råris och sallad
Onsdag - Grön ärtsoppa med en hårdmacka