Stök i Stugan och namnsdagsfika

Idag och i går har vi stökat på i stugan. Spikat på altanen, bränt massor av ris, städat, slängt skräp, bytt till sommardäck på alla fordon och tvättat bilarna. 

Bara gjort en massa måsten ingenting speciellt roligt. Igår vilodag. Idag körde jag och Efraem boxmix passet två vändor. Jätte roligt att få träna med barnen. 

Hunnit massor och barnen har hjälpt till massor. Jag har fått testa Efraems cross, vilket var roligt men oj så stor den är. Jag når ju inte ens ner. Skrämmande och spännande på samma gång. Körde bara extremt sakta och testade köra runt runt och runt. 

Känner mig rätt nere inför nästa vecka men jag biter ihop, tänker framåt och försöker fortfarande fokusera på allting som är positivt. I veckan har jag inte många pass, det i nuvarande läge verkar fortsätta vara få som går på passen och många pass blir inställda av den anledningen. 

Blir ett kort inlägg för klockan är rätt mycket, jag är trött och vi namnsdagsfikar.  Jag har namnsdag. 

Fruktsallad och glass. 

Därför blir dagens recept ett tips när det gäller fika eller mellis. Fruktsallad är alltid gott och med minikeso som mellis eller varför inte som lite gott fika med lite glass. 

Det finns jätte goda glasser med mindre socker som ett litet tips. T.ex. nicks glass. 


Sen verkar det inte fungerar att lägga upp bilder idag så jag slänger med en gammal bara för att det ska bli lite trevligare. 

79289846_2697832210307682_7358370582640984064_njpg