Snart sommarlov och ny arbetsplats

Jag ska byta skola efter sommaren, nya barn , nya kollegor och allt nytt. Känns vemodigt att lämna alla mina kollegor då jag verkligen trivs bra med dem och det har varit ett sådant stöd i undervisning planering och allt som hör yrket till. 
Kompetenta och snälla på samma gång. 

Men ibland kommer förändringens tid och just nu är allting i förändring. Återkommer om mer senare men allting är inte klart än. 

Ska jobba på en skola i varje fall så det har ingenting med kost eller hälsa att göra utan jag fortsätter jobba som pedagog.  

Jag kommer fortsätta ha pass på Tenton då jag tycker det är roligt och utmanande samtidigt som det medför så bra arbetsförmåner och är bra arbetsgivare. 

I veckan har det inte varit så många pass som vanligt men på Tenton har deltagarantalet ökat lite. Jätte roligt!

Nästkommande två veckor kommer jag inte ha några pass alls vilket känns konstigt. Sen har jag några pass i sommar. 
Har inte övningskört Motorcykel alls denna vecka vilket känns lite stressande men nästa vecka hoppas jag det kommer finnas tid. Behöver massor av övning för att det inte ska bli så dyrt med många körlektioner. 

Har tränat styrketärning regelbundet några veckor mera planerat. Ett helkroppspass, ett armpass och ett benpass samt ett corepass.  Sen lagt till två till tre fyspass i veckan. 

Varit rätt sliten så tagit det rätt lugnt och känner att sommarlovet kommer lägligt. 

När det gäller huset och tomten väntar vi på Nybyggnadskartan och planerar inredning i väntan på att rita upp och skicka in bygglov. Längtar så jag går sönder.  Kommer bli en lång vinter av mycket längtan och planering. 
Vi tänker oss att kunna jobba med tomten denna sommar och göra klart mycket som har med själva tomten att göra denna sommar. 

Har bestämt att vi ska bort med den lantliga stilen jag haft i alla år och in med en lite mera industriell stil. Möbler ska målas köpas och fixas. 

Jag har fått för mig att jag vill ha svart marmor som köksbord och vardagsrumsbord och sen har jag många andra dyra idéer.  Ops!

Men en sak i taget och just nu ska jag köra vattenpass på Tenton och sen yoga på Navet. 

Försöker maxa med nyttigheter och massor av vitaminer antioxidanter och mineraler. Därför kör jag fortfarande på med mina Smoothies. Testade en ny men det blev lite matigare än jag önskar, ska testa en annan version av samma så kommer ett förslag när jag fått till den bra.  När det är stressigt mycket och man samtidigt är rätt sliten är det extra viktigt att äta mat med mycket näring. Även om det är då man är extra sugen på en hamburgare eller pizza.  Även om man kan äta det ibland. Och när man väl gör det kan man själv göra en mera hälsosam variant. 

Jag gjorde pizza hemma i söndags som kändes lite nyttigare. Jag använde rapsolja i stället för smör gjorde den glutenfri och hade inte så mycket ost och la på lite gröna blad och tomater på slutet.  Hade även champinjoner på vilket jag tycker är väldigt gott på pizza. 

101602469_1505840976263809_1682542116674207744_njpg
Testade ett nytt pizza recept och det blev en riktigt god botten. Svårt att få till och när man bakar glutenfritt är det så känsligt hur mycket mjöl man har. Jag använde en blandning av mandelmjöl och bovetemjöl i just denna deg. 

1,5 dl mandelmjöl
1,5 dl bovetemjöl
1 dl rapsolja
1 krm salt
1 dl varmt vatten
1 ägg.

Blanda ihop allt och lägg på ett bakplåtspapper. Ta ett annat bakplåtspapper över och kavla ut degen. Förgrädda i 225 grader tills den fått fin färg.
Ut ur ungen, låt svalna något och på med det du gillar och in i ungen igen.