Snabbmat på ett bra sätt och ont huvudet

Superont i huvudet, hade ont i går samt inatt då jag vaknade flera gånger med ont i huvudet. Jag har avbokat kvällens pass och tänker vila så jag får bort huvudvärken så snart som möjligt. Känner mig helt slut. 

Hade tänkt lyxa med glass och sockerfri kladdkaka. Hoppas bara att kladdkakan blev ok för jag hade inte alla ingredienser till det jag tänkte föra. Experimenterar lite för att få till en kladdig och smarrig sockerfri variant som är lätt att slänga ihop när suget blir för stort. 

Ska spendera kvällen i soffan med en serie och bara känna att jag är hemma och verkligen inte gör någonting. 

Har även tvätt tid så jag måste ner i tvättstugan några gånger men det känns inte allt för betungande. Igår körde jag mina pass även om jag hade haft ont i huvudet hela dagen och det var inte bra ide så därför är jag bara hemma i ställe. Får jag sova gott inatt blir det nog en löprunda i morgon bitti. Men jag tänker inte bestämma det förrän i morgon. 

Tänkte även värma en värmekudde till nacken samt starta massagen för nacken. Känner mig stel och vet att då får jag ont i huvudet av de. 

Nedan kommer ett recept på en enkel och snabb rätt som är bra att göra när man har ont om tid och har bråttom. 

82302659_2522861551289264_1732070605789855744_njpg

När man snabbt måste få i sig någonting men inte vill äta onyttigt kan man köpa gravad lax. Det tycker jag är supergott och dessutom fullt med nyttiga fetter. 
Här åt jag med sallad, en glutenfri hårdbröd macka med smör och en blandning av majonäs, turkisk yoghurt och ingefära

Ta
2 msk majonnäs
2 msk turkisk yoghurt
salt peppar
0,5 tsk ingefära 

Blanda och servera till. 
 Går väldigt fort att göra röran och det är gott och nyttigt på samma gång. 

Allt som går snabbt är inte onyttigt.