Så mycket händer

Jag känner att det finns tid men ändå inte. Jag har inget kvällsjobb men ändå hinner jag inte med. Kan vara för att när jag inte har någonting att göra eller som måste göras skapar jag någonting annat. 
Jag håller ju för närvarande på med 100 dagar yoga. Kommer nå detta mål i februari. Blir mycket stilla yin yoga då jag behöver motpolen till all annan träning. Fortsätter hålla i mina 3 styrkepass i veckan men bröt löpning 100. Blev för mycket och kroppen sa nej tack. Jag var duktig och lyssnade. Det räckte tydligen med 1 timmes hårdare tärning och 20 minuter lugnare per dag utan att lägga till löpning. Hur som så känns det bra i kroppen att vila från löpningen lite och jag gör lite flera hiit pass och intervallträning i stället. Skulle vilja ta mig ut på längdskidorna nu när det är så härligt mycket snö. Men jag hinner inte med det heller utan tränar hemma i stället. 

I helgen står vi i liften 10-16 både lördag och söndag vilket känns lite träligt men skönt att göra bort. Har kidsen så de får åka i backen medans jag och Patrik jobbar. Blir långa dagar men vi tar med mycket fika brukar det gå bra. Hoppas det inte blir allt för kallt bara. Just nu är det -23 grader och bitande kallt i kinderna. 

Husbygget står i lite dvala, just nu görs grunden utanför och v 10 kommer ju de som ska påla och sätta grunden. V13 kommer huset. Ja, hör och häpna, v 13 kommer huset. Så overkligt och fantastiskt roligt. Allting på samma gång. Har beställt tyger till sovrummen för där ska vi ha tjocka fina mörkläggningsgardiner i fin kvalité. 

Har inget recept att bjuda på, eller det kanske jag har. 
Jag gjorde en super god fiskrätt som både barnen och Patrik gillade. Kan vara grädden som gjode den. 

Stekte på en gul lök och 4 portioner lax , skar dem i kuber. Hällde över en lite förpackning laktosfri matlagningsgrädde och lät puttra. 
I med 2 msk pressad citron, salt , peppar, ingefära och 2 msk gluten fri vegetarisk lantbuljong från Reneé Voltaire. Låt puttra en stund för att smakerna ska sätta sig. Servera med kokt potatis och massor av grönsaker. Blir en lite fetare rätt när man har grädde men det är såå gott och så bra att få i barnen lite grönsaker.