Rostade kikärter och hemligheter

Har fotfarande lite hemligheter som jag håller på att pyssla med. Får se om allt går sin väg eller inte. Håll tummar och tår. 

Jag kommer bli grymt besviken om allt inte går vägen. 

Idag blev det skivstångspass i varje fall, körde styrka i en timme innan jag åkte till jobbet. Svårt att sova och vaknar tidigt utan att kunna somna om så då är det skönt att träna lite. 

Konstigt att inte ha så många pass på kvällarna längre. Har inte vant mig alls, hinner så mycket här hemma utan att känna mig tok stressad. Men då blir jag nästan mera stressad över allt som ska hinnas i stugan på helgerna.

Skulle ha haft ett löppass men det blev inställt pga inga deltagare. Lite tråkigt att inte får köra när man är inställd på det. 

Men då hinner jag städa lite, tvätta och laga en god middag. Ska även hämta ut ett paket med saker sonen beställt. 

Idag blev det kikärter till middag. Rostade kikärter på spisen med kryddor jag gillar.

95566833_560670691531355_4905303730972262400_njpg

Ingefära, rosmarin, gurkmeja och salt  i lite rapsolja. 

Gjorde en grönsallad till som även passar bra som matlåda, speciellt om man inte kan värma maten. Nu kan ju jag det men många kanske inte kan. Lite lime över och vill man ha lite kolhydrater kan man ha i lite pasta. 

Jag hade: 
avokado
paprika
gurka
tomater 
sallad  
rostade kikärter 

Mums!