Röjning, packning, städning och picknick

Blev inget inlägg i fredags pga mycket att göra. 

Vi var nämligen på tomten och röjde. Det var varmt kan man lugnt säga. Vi blev tvungna att först hämta släpvagnen och allting i stugan och sen tillbaka till tomten så mycket av tiden gick till att köra bil. Men sen kunde vi ta ner träden efter vägen och röja buskarna på över halva tomten. 

Så skönt att få börja med någonting. Har inte hunnit lägga så mycket tid på planering även om tankarna hela tiden går till nybygget. Har rensat i sommarstugan fyllt ett släp med skrot och packat lite av sakerna som vi inte kommer behöva. 

Vi har nämligen sålt stugan och ska vara ute den 20 augusti. 

Hade även tänkt hinna måla men insåg jag köpt fel färg så jag väntar tills jag har rätt. 

Har även fått mig en alldeles egen motorcykel. blev en Kawasaki. Så fantastiskt roligt och den var betydligt mera lättkörd än Hondan. 

Sen har vi hunnit med en picknick i lördags. Vi var så slut och så kom Patrik på iden att  ta en picknick middag i Burträsk vid kyrkbyn . Jätte mysigt var det och vi hade köpt färdiggrillad kyckling, körsbärstomater, vindruvor och hade med kall ugnsstekt potatis från fredag kväll.  Super gott och super mysigt som sagt. 

I dag har vi fortsatt städa och packa, slängt en full garderob som enbart var gamla gardiner och dukar. 

I morgon ska jag åka på mitt nya jobb vilket känns spännande och lite skrämmande. Jag har ju inte varit dit mer än en gång och hittar verkligen inte inne i skolan och känner ju inte mina nya kollegor. Alltid nervöst när man ska göra någonting nytt. 

På tisdag går jag på sommarledigt och då är det till stugan i två dagar och sen tillbaka för att köra två pass på torsdag kväll och sen direkt till Meselefors för att fira midsommar där (ute så klart med distans). Vilken tur mamma och pappa har två villor så vi verkligen inte behöver beblanda oss så mycket alls. 


Jag älskar ju glass och  testade en ny variant förra veckan som blev lite sträv i smaken men god.  Blir många olika glassexperiment på sommaren. 

Hade 200 g frys ananas
4 msk vanilj kvarg
2 msk citron press 
1 banan

Mixa och sen är det bara att njuta