Pajdeg paleo och en lyckad fest

Blev en lyckad fest i går, Patrik var nöjd och då är jag nöjd. 

Trevligt att så många kom och vi hade roligt både stora och små. Barnen spelade pingis hela kvällen och tillslut var de så trötta att de satt ner och spelade. 

All smörgåstårta gick åt och det mesta av pajen. Jag hade det mesta av mitt glutenfria kvar då jag inte riktigt han med att äta. Jag diskade plockade fixade ställde fram. Först när vi ätit tårta och druckit kaffe och jag fått diska undan de kunde jag sätta mig ner. 

Men fantastiskt trevlig kväll. 
I dag har det inte hänt så mycket, har kört hem och handlat. Toalettpapperet var slut på hyllorna , vilket inte gjorde så mycket. Men jag skulle köpa kikärtor vilket jag använder i stort sett varje vecka men på olika sätt. Men dem var också slut. Jag tycker folk hamstrar konstigt. Toalettpapper visst men det fanns hur mycket kaffe som helst. Visst kommer man sakna toalettpapper men man löser det. Kaffet blir svårare. 

Man ska ju bunkra med glass och choklad. Är man sjuk är man ju oftast inte så hungrig. 

Skoja! Till viss del i varje fall. Jag tänker att det är extra viktigt att äta näringsrikt och bra för att öka kroppens motståndskraft mot virus och bakterier. Men att lite glass om man blir sjuk inte är helt fel då det lindrar en ond hals. 

Här kommer paj skalet receptet från in glutenfria pajdeg. 

Paleo paj deg från under vårat tak

3 dlmandelmjöl
0,5 dlskalade sesamfrön
1 mskpsyllium- /fiberhusk
1 tskhimalayasalt/ havssalt
40 gramkokosolja
1 stägg

Om man vill ha en grövre struktur på pajdegen så använd oskalade sesamfrön.

Blanda allt i en mixer och tryck ut i en pajform. Förgrädda i ungen 175 grader i 10 minuter.