Omelett när inte pannkaka är gott nog


Oj vad det händer saker på tomten. Grunden är klar och nu ska vi bara vänta på huset. Det är grävt för el och avlopp samt bredband. Det är en fröjd att köra förbi efter jobbet och se allt som händer. Men nu kommer det stå stilla fram tills husleveransen v 16. Jag kollar intensivt på allt från toalettrullehållare till ny handtag till köksluckorna. Så roligt  med allt samtidigt som det är nervöst då man vill att pengarna ska räcka till så mycket.  Gymsaker, badkar, bastu, trall, stenparti och så vidare. 

161771126_1091099328058842_8104811341080313495_njpg
Men vi får ta en sak i taget och sakta maka oss fram helt enkelt. Jag tror att vi kommer hamna betydligt högre än kalkylen vilket gör mig nervös. Tomten har behövt mera jobb än beräknat. Vi hade redan förstått det och jag skattar alltid allting så högt vilket gör att hoppet finns att jag räknar fel och rätt håll. 

I helgen ska rensa hemma hos mig och se vad som ska kastas samt fixa lite på Efraems hus. Det är en hel del jobb med den så det är bara att hugga in. 

Träningsmässigt känns det bra och jag jobbar på med samma upplägg. Kör tre gånger styrka och tre gånger fys plus yogar 20 minuter varje dag. Idag fick det bli rehab för nacke och rygg då min whiplash skada gör sig påmind.  


Barnen har börjat protestera vid pannkaka, inte riktig mat. 
Men det är billigt. Men en omelett är minst lika ekonomisk och går variera i oändligheten. Plus att jag kan äta den. 

Jag hade
10 ägg, 
ca 0,5 dl mjölk

Vispa , salta och peppra
Jag skar ner en purjolök och champinjoner. 
Man kan ha skinka om man vill ha lite kött med men vi valde mera grönt.
In i ungen och bara vänta. Väldigt enkelt om man har annat att stå i.