Min version av kakorna och lite husplaner

Har hunnit massor, spikat klart underdelen av altanen och målat den klart. Även hunnit planera massor av hus saker. 


Vi har nu gått från en husmodeller till två. Beslutsångest delux kan jag lova. Men det är nog så det ska vara. Jag körde ett arm och mage pass på lördagsmorgon innan Benjamins bad. Inte så smart när jag skulle måla hela eftermiddagen. 

Kan säga att en armen värker mer än den andra just nu. Men det blev bra. 

Idag har jag vilat och laddar för en ny vecka. 

Det kommer bli en händelserik vecka. Ska övningsköra motorcykel. Skriva papper på tomten och träffa Älvsbyhus för första planerings mötet. 

Tittar på husmodeller konstant. Har ritat upp tomten och husen som jag flyttar runt. Ett av husen står nämligen på gaveln och det andra står andra hållet. 

Har ju inte byggt tidigare så det är mycket att tänka på och är livrädd för att missa någonting. För mig är tomten och uteplatser, sol väderstreck minst lika viktigt som kökets plasering eller antal badrum. VI är ju ute nästan jämt och tomten kommer utnyttjas till fullo.  Dessutom ska det rymmas motorcyklar, crossar, skotrar, bilar och mopeder. Allt kommer inte få plats även om det blir ett dubbelgarage. 
Sen fick jag för mig att göra en egen version av kakorna i fredags, tycker mina blev goda också. Mycket choklad i . 


Här kommer min version av kakorna från i fredags. Testade en egen variant då jag tycker det kan bli rät träligt med kokos i längden. Tog
1 banan
1 dl mandelmjöl
0,5 dl kakao
Mixade med en stavmixer och rörde ner mörk choklad i bitar. 


Gräddade i 175 grader i 25 minuter. Blev goda!