Mera matlådor och massor av styrketräning

Japp, då var vi igång med ett nytt styrkepass. Ikväll smäller det, roligt att köra någonting nytt. Har även kört två vändor i morse för att komma ihåg samt ett pass på navet med mycket benstyrka. 

Känner mig rätt trött i kroppen så jag får nog lätta lite på vikterna ikväll, vilket jag visserligen vet jag inte kommer göra.  Skönt att få maxa lite och känna att man får till lite träning igen efter förra veckan. 

Hoppas på att hinna springa medan Amadeus har sin tärning i morgon, den är två timmar så det blir ett lite längre pass.  Men mycket av den träning jag planerar in tycks inte bli av just nu. Saker kommer emellan och det är massor annat som ställer till det. 

Men med kosten hoppas jag på en bra vecka. Hade kommit ihåg att ta med ett mellanmål innan passet jag hade på navet. 

Hade förberett i söndags med tre färdiga matlådor så dem ska vara klara för veckan stressiga schema. Idag till middag blev det en. 
Kyckling och kokt bovete. 

86405672_283554339279826_2941780571711340544_njpg

Jag skar upp kyckling lagom för tre portioner och lite till, jag äter rätt mycket.  Lade ner en stor förpackning lätt crème fraishe  och kryddade med ingefära, gurkmeja, salt och peppar. In i ungen i 175 grader och sen måste man nog kolla eftersom. kyckling är jag alltid super noga med så jag hade den inne i 40 minuter. 
Samtidigt slappa jag framför tv och kokade bovete på spisen. 1 dl blir 2 dl kom ihåg det. Läs måtten på förpackningen och blanda i en kycklingbuljong för smak. 

Portionerade ut i tre lådor och salladen gör jag samma dag för jag vill att den ska vara fräsch. 

I kväll när jag kommer hem blir det  någonting gott till en film med barnen. En skön stund framför en film är någonting jag gillar, jag har verkligen fått lära mig att njuta av en film och jag gör ofta lite annat samtidigt eller så är jag helt enkelt så slut att jag bara inte orkar annat än att sitta ner.