Lakritsbollar när man måste trösta sig

När man helt bara behöver en lite pick me upp men inte kan åka på affären. 

Kände mig lite risig när jag gick och la mig söndag kväll och vaknade med hosta på måndag. I dessa tider är det bara att gilla läget och vara hemma. Hostan gick över rätt snabbt men kände mig rätt seg. Tror inte det var mer än allergi då det är supervarmt ute. Men bättre att ta det säkra före det osäkra.  Därför är jag hemma idag med. 

Har tränat på lite försiktigt och inte känt mig dålig så då tänker jag att det är lugnt. 


Men oj vad rastlös jag blir, tänkte åka och köra löppasset ikväll då det är några deltagare. I morgon åker jag äntligen på jobbet. Men som alltid när man varit hemma så har man en hel del att ta igen när man är tillbaka. 

Fick även infon idag att Sweden Rock nu är inställt och det blir tyvärr ingen konsert i år. Men jag och Patrik har mycket annat roligt på G. Berättar senare men just nu är det lite hemligt. 

Då blev det extra behövligt med någonting gott. Men vill inte åka och handla så det gäller att ha sakerna hemma. 

Hittade lakritspulver och salmiak burk.
93059232_263240714702714_1092072710059589632_njpg

Blandade
dadlar ( en halv kartong typ 20 st) 
2 msk kokosolja
2 tsk lakritspulver
2 msk kakao
2 dl havregryn
Salmiak (en liten kartong osäker på hur mycket men ta lagom=)
Mixa allt och rulla bollar, hade rullat dem sen i kokos men hade inget så jag körde dem som dom var.

Mumsiga hur som och så got med lakrits.

Njöt av att mumsa lite och kände mig genast på bättre humör.