Kycklingköttfärs och 90 dagarNu har nedräkningen börjat på allvar. Vi har fått slutdatum för besiktning av huset. 3 juni är det datum vi kommer få besikta och förhoppningsvis flytta in i vårat hus. 
Vi pålade förra veckan och nästa vecka ska grunden under huset göras. Jag ska åka förbi och hämta alla el-kablar  och så vidare efter jobbet.


Gardintygerna som var super dyra men så lyxiga hämtade jag ut förra veckan men kommer inte hinna sy dem riktigt än. I helgen ska jag rensa lite hemma och sen nästa vecka på lovet styla Patriks lägenhet inför försäljning. Det är mycket att göra och aldrig lugnt. Precis som jag vill ha det. Hade även tänkt hinna läsa en bok till jobbet och gå igenom alla nya läroplaner. Även om de inte börjar gälla förrän 2022 kan man aldrig vara ute i för tidigt skede. Måste även gå igenom religionen och svenska planeringen. 

Träningen går framåt och jag håller i och håller ut. Fortsätter med minst 20 minuter yoga varje dag och kör mina 3 styrkepass och 3 konditionspass i veckan. Kör, helkropp, armar och ben som fokus på mina styrkepass. Sen blir det ett löpning, ett boxmix pass (kör 2 x 25 minuter) och sen även ett hiit pass med tabata stuk. Det är skönt när man känner sig pigg i kroppen och just nu känner jag att jag har en bra balans i träningen. 

Längtar även mer och mer efter mitt stora fina kök som jag kommer kunna laga mat i och fixa och trixa. 

Jag försöker variera matlagningen här hemma då vi äter mycket kyckling. Det är ett bra kött med bra proteiner och fetter. Men ibland blir barnen less och nu gjorde jag en smarrig enkel köttfärs med kycklingfärs. 

600g köttfärs
2 förpackning tomatkross med örtkryssning
salt, peppar , oregano
1 förpackning champinjoner

Stek färsen tills den är klar, häll över krossade tomater i örtsås, champinjoner, lök om du vill. Salta peppra och krydda med det du vill. Jag körde massor av oregano.

Blev gott och en liten nyttigare variant av vanlig köttfärssås. 
För mycket rött kött är inte bra och kyckling är som sagt väldigt gott.