Kycklingburgare och en raserad värld och en fantastisk värld i ett

Det har hänt saker denna vecka som verkligen gör att min värld raserat helt. Känner mig utpumpad trött och verkligen helt nere. 

Samtidigt som det har hänt positiva saker i andra delar om livet där det verkligen känns bra och där allt håller på att ordna upp sig. 

Kontrasterna där emellan är svår att hålla isär. Samtidigt som det är två separata saker är det två saker som påverkar varandra stort. 

Så svårt när jag inte kan skriva någonting ännu. 

Mer jag hoppas att allt tillslut kommer hamna någonstans där allt ordnar sig till det bättre. 

Hur som så har jag känt mig extremt nere och vad gör jag normalt när jag är nere. Jag löptränar, springer i skogen. Jag drog på mig mina skor, trotsade foten även om jag vet jag kommer få sota för det visste jag att jag var tvungen att ta mig ut. Rensa alla tankar och bara känna fötterna gå, känna pulsen stiga och andningen bli tyngre. Oj vad jag saknat de lite längre rundorna. Det blev inte super långt men 10 km körde jag på. Så skönt och så mycket frustration som jag lämnade kvar i skogen. Här kommer också ett recept på kycklingburgare som jag gjorde för någon dag sedan. 
Kyckling är en av mina favoriter i alla dess former.

Här blev det kycklingburgare
2 ägg
750 g kycklingfärs
salt peppar
Rosmarin (en tsk)

Just kyckling och rosmarin tycker jag blir så himla gott och jag åt hamburgarna med majonäs och sallad och en tomatskiva. 

Gott enkelt och snabbt. 

Gjorde glutenfria hamburgebröd till. 
94340945_697172391108054_4419013871428173824_njpg