Kikärtspaj och pass utan deltagare

Haft pass i går och idag . På 5 pass har jag haft mellan 5 och 3 deltagare. Många vågar inte gå ut och vågar inte gå på gruppträning.  Lite tråkigt att hålla pass när det är få där samtidigt som jag är glad så länge det kommer någon. 
Sen är många av instruktörerna sjuka och vågar inte hålla pass om de så känner sig lite förkylda. Men jag kör på så länge jag är frisk. 

Ikväll ska vi ha lite filmkväll. Har städat, tvättat och barnen har hjälpt mig med disken. Diskmaskinen har gett upp igen. Fick den lagad i fredags men den fungerar inte alls. 

För enkelheten och bristen på fantasi och nya recept. Gör mest gamla godingar just nu. Så kommer paj nr två från kalaset. Gjord med kikärter som jag hittade på ÖB igår , jippi. Men havregryn och toapapper fanns inte. Men nu kan jag göra en kikärtsgryta igen. Överlycklig!

Lite svårt att inte känna lite stress över att hamstra då allt börjar ta slut i butikerna. Har dock inte så mycket att hamstra för så jag får ta det lite lugnt och hoppas på det bästa. Har rätt mycket basvaror i alla fall men med en liten frys gapar det tomt med frysvaror. Men det ordnar sig tänker jag. Det värsta är väl om jag blir sjuk och inte kan åka och handla. Hur gör jag då? Men det löser sig. Allt löser sig. Jag försöker tänka mycket på hur jag kan träna hemma och vad man kan göra om man inte vill gå på pass eller på gymmet. Det går alltid hitta sätt att röra sig på utan att springa på gymmet. 

89274266_237069360762075_525643425106624512_njpg

Här kommer paj nr två från kalaset.  

Med mozzarella ost kikärter blir det mumsigt.

1/2 röd lök
2 vitlöksklyftor
1/2 röd paprika
1/2 kruka persilja
1 fpk kokta kikärtor

Skär allt i bitar och lägg i den förgräddade pajbotten
Blanda
1 tsk rosmarin
salt och peppar
3 ägg
1 dl mjölk
2 msk rödvins vinäger

Häll över pajen
Skär mozzarella i bitar och ( 2 fpk)
och lägg över. 

In i ungen i 175 grader i ca 30 minuter.