Juice för en hel vecka

Har haft en väldigt lugn helg. kikat på Melodifestivalen, satt upp byggskylten på tomten och hunnit träna. 

Så roligt att äntligen få sätta upp byggskylten och det känns som det närmar sig snabbt. 
Vi har köpt nytt porslin på expo då det var 50 procent rea och vi inte kunde låta bli. Blev ett enkelt svart som kommer passa jätte fint i vårat hem. Roligt att vi får sätta våran prägel på allt och känna att det blir vårat. Vi har några fler inköp jag velat göra innan inflyttningen. Gardiner till sovrum, lampa till kök och hall. Sen kommer man på saker hela tiden. Toalettrullehållare t.ex. Det behöver vi ju ha. 

Kan vara en bild av natur

Har fortsatt med min yoga och på tisdag når jag mina 100 dagar med yoga varje dag minst 20 minuter. Har även styrketränat idag och i morgon blir det ett hiit pass. Försökte mig ju på att löpträna varje dag också men det blev för mycket helt enkelt. Kände att jag ville prioritera yogan och dessutom protesterade foten.  Kommer ändå upp på hela 40 träningstimmar varje månad just nu och det är mera än tillräckligt. Skulle kunna dra det så långt att jag tycker det är för mycket. Men då är ju en del lugn yin yoga så det är inte bara tuffa styrkepass och svettiga hiit pass. 

Har gjort iordning några av veckans middagar och även frukosten. Kommer inte bara äta juicen utan brukar slänga i mig någonting mera innan lunch. Tränar jag på morgonen har jag börjat göra en proteinshake. Gott , snabbt och jag får i mig det jag behöver. Jag står ju för och tror på att äta riktig mat men just nu är det ett bra komplement för mig då jag inte hinner äta tillräckligt. 

Så har man fixat frukosten i veckan, en härlig juice av färska frukter. 

Jag hade 8 apelsiner
8 äpplen
5 stora morötter
2 cm ingefära

Körde allt i min juicer (råsaftcentrifug) 

Portionerade upp i 5 kärl och på med ett lock. Innan fredag är den sista inte jätte fräsch men de håller hela veckan om man förvarar åt slutet och i kylen. 

Massor av nyttiga antioxidanter, vitaminer och allt som behövs för att orka med vardagen och stå emot förkylningar. 

Önskar alla en trevlig frisk vecka!