Helg av underbart väder

Helgens frukost blev smoothie för två. Patrik ville också testa mina frukost drinkar så jag slog på stort och gjorde en variant med honungsmelon. 


1/2 honungsmelon
1 banan
225 g fryst ananas
en stor näve babyspenat Färsk
2 dl vatten

Mixa och njut


Annars har vi mest tagit det lugnt i helgen. 

Rensat i källaren och lite i hallen men annars njutit av det fina vädret. 

I lördags blev det skotertur och vi pimplade lite. Strålande sol nästan hela dagen. Blev molnigt en stund på eftermiddagen och då passade vi på att rensa källaren. Så skönt att få bort lite skrot. 
Jag körde även en timme på crosstrainern. Tänkte det skulle vara snällt mot både foten och revbenet. Jag hade ställt den på att gå från olika motstånd och när det blev tungt gjorde det ont så då fick jag sakta ner ordentligt. 

Söndag om så möjligt bjöd på ännu bättre väder. Vi vaknade rätt tidigt så hann städa ur i hallen innan det kom två bekanta till Patrik på kaffe. 

Sen var vi ute resterande av dagen. Jag åkte iväg över isen på skidorna. Det gick rätt bra för revbenen då jag åkte försiktigt och då det var rätt plant på isen. 

91659059_10158458703383217_3751948310114467840_ojpg

Åkte hela vägen till Bygdsiljum så det blev längre än beräknat. 

Tog 2,5 timme. Så vi åt sen lunch , men ska snart äta igen. För nu är jag hungrig. 

Hoppas påsk har lika mycket sol som det varit denna helg. Påsk är verkligen min favorit högtid. Även om det detta år innebär att det bara är jag och Patrik få vi se till att göra den till det bästa vi kan. 

Mycket skoter och skidor i alla fall.