Hamburgebröd Glutenfritt och sportlovsplaner

Så var det sportlov, jag har fortfarande mina pass så det blir en del körande från stugan och in till stan nästa veckan. Men känner att när jag varit sjuk så många dagar behöver jag få göra mina pass. Nästa vecka kommer jag dra ner på lite pass och drar ner ytterligare v 12. 

Kommer enbart jobba en kväll i veckan samt fredagar kommer jag ha flera pass inbokade. 

Idag har jag pass till kl 17 och sen får jag ta helg. Började med ett yoga pass på Mio möbler och kommer av sluta med vatten yoga på Navet idag. 

Har ett nytt pass till core passet vilket känns lite roligt , att förnya är alltid skönt. 

Har ont i huvudet så det blir lugnt mellan passen och känner mig snuvig och lite raslig i halsen. Hoppas verkligen att jag inte drar på mig en förkylning till. 
Ska köra lite extra med ingefärashots och coldzyme. Vi har ju planerat att vara ute hela lovet, åka i backen och åka skoter. Grilla , njuta av solen och det fina vädret jag beställt. 

Idag kommer Benjamin som varit hos sin pappa en vecka och ska bli skönt att få vara tillsammans flera dagar utan jobb. Även om jag jobbar ett par timmar på kvällen får vi mer kvalité genom att vi kan hitta på saker under dagen. 
 
Blir en del snabbmat i backen, skönt att jag fryst in lite av hamburgebrödet som jag gjorde förra veckan. Receptet kommer här. 

Hamburgebröd, Gluten fritt

87055572_10158313859853217_3089690238839160832_ojpg


Blanda

1 dl mandelmjöl
2 dl bovetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk fiberhusk

Blanda sedan i
3 äggvitor
1,5 dl hett vatten

Vispa i 20 minuter

Rulla 6 st bröd pensla med äggula och strö på sesamfrön

Grädda i 175 grader i 30 minuter. 
Gott och går utmärkt att frysa in och värma på.