Granola till all hälsoyoghurt

Denna vecka har inte varit bästa veckan direkt. Åkte på jobbet på tisdag men fick vända och åka hem. Magkatarr är inte att leka med. Det skar i magen, fick inte i mig någonting att äta då det bara förvärrade allt. Det gick bra så länge jag låg raklång i soffan. Blev alltså hemma måndag, tisdag och onsdag.  Torsdag åkte jag och jobbade, gick rätt bra och jag körde mina pass på kvällen plus ett extra pass på Navet. Ett yoga pass i bastun, nytt för mig men jätte mysigt. Hade lätt kunnat vara kvar och sträckt ut ordentligt. 

Annars har det inte hänt så mycket , ligger man i soffan blir det lätt tråkigt. Men jag har sovit rätt mycket så jag var nog rätt slut. Matmässigt har det varit ett mörkt hål. Köpte hälsoyoghurt och ätit det med min hemmagjorda granola som jag gjorde i söndags. Vilket tur jag hade som hade gjort en ny sats. Annars hade jag fått tomäta enbart yoghurt. 

Så min veckas kost har verkligen inte varit bästa men jag åt det jag fick i mig och just då var det viktigare än allt annat. 

Ska ta mig tid så snart tiden finns att göra en hel veckoplanering och lägga ut. Den blir baserad på mig och mina förutsättningar. Vill man ha en personlig får man kontakta mig  på myhealth.minhalsa@gmail.com 

83365225_3010263959006010_1027367593226272768_njpg

Här kommer ett härligt granola recept jag gillar:

2 dl rapsolja
1 dl honung

Blanda i 

1 dl chiafrön
Blanda låt stå
Blanda i 
2 dl glutenfria havregryn
2 dl quinoapuffar
2 dl pumpafrön
2 dl bovete

Blanda allt och lägg på en bakplåtspapper och in i ugnen 200 grader varmluft i 20 minuter, Stäng av ungen öppna luckan och låt stå kvar. 

1,5 dl valnötter
1 dl torkade aprikoser 

Hacka valnötter och skär torkade aprikoser i bitar  blanda med den avsvalnade granolan.