Ge tillbaka näring i form av aktiv träning och en grön drink

Har hunnit övningsköra , planterat en hel tomatplanta (känner jag inte orkar plantera så mycket i stugan då vi ska sälja)

Firat Amadeus som fyllt 13 år och åkt till tomten en sväng. 

Vi fick prata med flera grannar och Patrik blev jätte nöjd då det hittills bara varit trevlig folk vi mött. 

100476942_2648582098733586_4318321893636571136_njpg

Vi har också varit på Amadeus cykelträning MTB och jag och Benjamin körde en egen sväng. Benjamin cyklade och jag sprang i skogen. Gick hyfsat med foten då jag utmanade lite längre än vad jag gjort tidigare. Benjamin hängde med hela 11 km i dessa fantastiskt branta uppförsbackar och jag fortsatte en bit till. 

Super skönt att få springa ur sig lite. 

Idag jobbar jag mina två pass och sen ska vi till stugan. Ibland känns det som mina lediga fredagar från mitt vanliga jobb innebär mycket väntan. Jag gillar att göra bort saker och sista passet är kl 16 till 17 . Efter sommaren kommer jag bli tvungen dra ner på lite pass och kommer bara ha pass på Tenton en kväll i veckan. Känns både skönt och tråkigt. Jag kommer ju kunna lägga upp min egen träning bättre utan att träna sönder mig. Få in mera specifik styrketräning och bättre genomtänkta löppass och annan fys. Mera yoga och återhämtning. 

Det är ju inte bara sömnen som blir viktig utan även annan återhämtning. Man behöver göra saker som ger energi. Aktiv återhämtning hinns oftast inte med. Jag däckar oftast i soffan. Men att ta sig tid att göra någonting man gillar.  Pyssla, måla, lösa korsord hälsa på vänner eller vad som helst egentligen utan skärm. 


Ett annat sött att tanka energi är ju genom maten. 
Så hade jag äntligen fått testa en ny morgon drink. 
99274724_280042629706462_6320916649562079232_njpg

2 bananer
2 päron
0,5 cm ingefära
3 dl vatten
4 romansallad blad

Mixa allt och häll upp i två glas, drick och njut.  Massa energi och näring direkt på morgonen. I morse åt jag dessutom lite kvarg och glutenfria flingor eftersom ett tufft vattenpass väntade.