Fiskburgare är enkelt gott och nyttigt

Har spenderat hela dagen i backen, kalla och trötta är vi nu i stuga. Jag tänkte köra lite på crosstrainern innan jag gör kväll. Barnen hade lagat mat när jag och Patrik var på ärenden en sväng så vi är alla mätta och belåtna. Ska köra järnet i en timme tänkte jag. I morgon ska jag in till stan, Efraem har träning och jag jobbar några timmar och tänkte köra lite i gymmet medans jag väntar på att han blir klar. 

Hade vilodag igår så jag är sugen på att bli lite svettig men orkar inte tänka så mycket och då är crosstrainern och en serie lagom. Så jag får röra på mig bli svettig men samtidigt inte tänka så mycket. 


Det är så fridfullt här i stugan och man blir lugn av att vara här. Man blir helt slut även om man inte gör någonting så flera timmar i backen gör ju att man blir helt mosig. 

Försöker njuta av stunderna vi har tillsammans och alla härliga skratt.

Här kommer för övrigt fiskburgare receptet som jag lovat. 

Snabbt och enkelt och dessutom en favorit hos barnen

87055572_10158313859853217_3089690238839160832_ojpg

En förpackning fisk, jag hade 375 g torsfile

Mixa detta med 3 ägg 2 msk dill salt och peppar

Gör små burgare (är ofta rätt vattnigt så man kan behöva krama ur vätska)
på med lite sesamfrön och stek på svag värme. 

Servera med bröd och en god fisksås

Fisksås

1 dl lättmajonäs
1 dl lätt och laktosfri creme fraiche
3 msk dill
salt och papper

Blanda ihop och låt dra en stund innan servering