Att hitta balansen i allt kaos

Man kan lugnt säga att det är en hel del att göra just nu.

Vi har sålt stugan och håller på att rensa, städa plocka packa och fixa massor. 

Sen håller vi ju samtidigt på och fixar med bygglov, tomten, planering och allt som hör till med det. 

Mitt i allt kaos har vi ju även bestämt oss för att a MC kortet. Hade lyckats övningsköra tre gånger när min handledare blev sjuk i feber. Men jag får köra en del med körskolan helt enkelt. Har även kört en sväng med en kompis till Patrik. 

Så lite träning har det funnits möjlighet till. 
Det stora fokuset är hur som helst att flytta ut ur stugan och det tar all fokus. Så mycket att rensa fixa och planera. Vad ska vara kvar, vilka möbler ska sparas, säljas skänkas och kastas. Finns massor av prydnader, glas koppar och annat som ska sänkas bort och massor som ska packas så klart. 

Solen har varit varm ett par dagar så vi har badat massor och när vi haft barnen fokuserat på dem. Jag och Patrik har två semesterveckor utan barnen i år och då ska vi fokusera på att packa ihop hela stugan. Så trist semester men det måste göras. Jag har börjat nu när Patrik fortfarande jobbar men jag ska in till stan i morgon för att jobba och även torsdag. 
Sen ska vi till mamma och pappa en sväng nästa vecka och sen måste vi ju se till att barnen får ett hyfsat sommarlov med lite roliga saker. 

Mycket bad, cykling crosskörning och glass så klart. 

Jag har insett att motorcykelkortet var en bra ide även om många tycker det är dålig tajming. Får lite avbrott från packandet och får göra någonting roligt. Så jag tycker det är det bästa beslut denna sommar. 

Sen tränar jag på som aldrig förr . Har hunnit med en 3 mil springrunda vilket gick rätt bra med foten, gör mig så glad att den höll. Men mest styrketräning blir det. Jobbar på på tenton en till två gånger i veckan men har sen 4 veckors helt ledigt. Då ska jag lägga lite krut på yogan och på att göra den träningen som ger glädje. Mera fokuserad träning och upplägg kommer till hösten.  Har tränat i varje fall 6 av 7 veckodagar denna sommar än så länge. Hoppas på att vi får hålla oss friska i fortsättningen så vi får fortsätta må bra. 

Angående hösten så verkar det som lite ändringar kommer ske angående upplägg och mina uppdrag. Men  jag tror det blir betydligt bättre än vad som var tänkt från början. 
Känns roligt utmanande och som att det kommer bli ett fantastiskt läsår. 

Blir inte så mycket uppdaterat här på bloggen då man ska hinna med så mycket. Skriver ju för att de tär roligt och det innebär också att om jag inte orkar en vecka eller tycker det känns betungande så skiter jag i det. 


I går blev jag t.ex. less på att packa. Lade allt åt sidan och hämtade en sax. Klippte av flera cm av håret och blev nöjd. 
Jag klipper oftast mitt egna hår och det blir väl inte lika bra som hos en frisör men det funkar för mig. 

Livet ska vara en glädje inte en massa måsten eller tråkigheter. 

Sen är nu ju inte så många som läser heller men jag hoppas att jag kan glädja någon med alla nuvarande utmaningar. 

Det gäller att hitta en balans mellan alla måsten och det som ger glädje. Jag jobbar hela tiden med att inte jobba för mycket, inte träna för mycket och att äta relativt hälsosamt även om värmen gör att en tallrik fil känns mer lockande än riktig mat.