Ännu en smoothie med endast tre ingredienser och att hitta balansen i all träning

Lyckades inte få iväg inlägget i tisdag så det kommer två inlägg idag. Det första skrev jag i tisdags. Detta nu, 

Har kört vattenträning på Tenton, intervaller på löpbandet. Kände mig riktigt segoch lite hängig men tänkte jag testar lite intervaller och ser om jag vaknar. Just en sådan dag man faktiskt lyckas maxa farten lite. Var under två intervaller uppe ändå till 4 minuter per km vilket för mig är supersnabbt.  Alla har vi olika förutsättningar och fart. Jag är rätt långsam och har inte lyckats få till mina löppass och legat på ca 2 pass i veckan en bra vecka. Eftersom jag tärnat så mycket annat och för att foten fortfarande strejkar vill jag inte ta för långa rundor. Men jag verkligen längtar efter en lång runda men det får nog vänta. Har väldigt mycket just nu och funderar lite över var jag kan dra ner. Men jag hamnar alltid på antalet träningspass varje vecka. 

Men för att få in både vila återhämtning, jobb, familj och aktiv vila behöver någonting bort. Det är lättare att utifrån ge andra råd i hur de kan styra om livet för att hitta bättre balans till mera energi och glädje i det dem gör än att själv se var man ska dra i bromsen. 


Lyckades göra en smoothie i morse som jag verkligen älskar nu. Super god få ingredienser och väldigt läskande. 

Blev väldigt gott och med enbart tre ingredienser går det snabbt att göra och är få inköp. 
83182487_192461421903736_369885104677322752_njpg

2 dl granatäpplejuice
0,5 banan
1 dl hallon